Slide background
VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA

Trajno uklonite masno tkivo

Jedan tretman 90 minuta

Jedina alternativa kirurškoj

zamrzavanjem

liposukciji

Slide background
RADIOFREKVENCIJA LICA
KOLAGEN MASKA S 24 KARATNIM ZLATOM
HIJALURONSKI SERUM S MATRIXYLOM 3000
KREMA S KAVIJAROM I BOTOX KREMA
Slide background
(IPL + RF)
RECITE STOP DLAČICAMA !
Najnovija metoda trajnog uklanjanja dlačica
Trajno uklanja sve boje dlačica
crne, smeđe, crvene, plave i sijede

body scan podloga

je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

Aparat je najnovije generacije od 40 kHZ koji ima jače delovanje nego stariji aparati i objedinjuje ultrazvučnu kavitaciju, bipolarnu, tripolarnu, hexapolarnu te vakumsku i lasersku radiofrekvenciju.

NAŠA PREPORUKA: 6-8 tretmana u razmaku od tjedan dana između tretmana. Nakon svakog tretmana kavitacije potreban je tretman limfne drenaże, ručne ili aparaturne, kako bi se višak tekućine i masne nakupine razbijene kavitacijom, odstranili iz organizma.

body scan podloga

je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).

Zbog današnjeg tempa života, stresa, pretjeranog stajanja ili sjedenja vrlo često se susrećemo sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. Svi ti medicinski i kozmetički problemi uz sve ostale metode uspješno se tretiraju i limfnom drenažom.

Šta se postiže limfnom drenažom?

 • efikasna detoksikacija organizma
 • poboljšanje venske cirkulacije posebno kod proširenih vena i problema sa kapilarima
 • prevencija i ublažavanju hipostatičkih otoka na nogama
 • otklanjanje tegoba kod „umornih, teških nogu“
 • bolja ishrana i regeneracija tkiva
 • prevencija pojave i otklanjanje celulita
 • poboljšanje ukupnog stanja imunološkog sistema

Limfna drenaža može se provoditi ručno ili uz pomoć aparata.

NAŠA PREPORUKA: Ukoliko se limfna drenaža provodi ručno tretman traje sat vremena i potrebno ju je provoditi svaki drugi dan, a kod ozbiljnijih zastoja limfe čak i svaki dan. Ako se limfna drenaža radi pomoću aparata u tom slučaju tretman traje 30 minuta. Uz limfnu drenažu dobro je  uključiti i druge metode poticanja cirkulacije kao što je elektrostimulacija.

body scan podloga

Vakumska kriolipoliza je prva i jedina prava metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji.

To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate .Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (40-70 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -15°C . Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

NAŠA PREPORUKA: 3 – 5 tretmana kako bi se s tretiranog područja uklonilo masno tkivo zauvijek. Razmak između tretmana je mjesec dana.

body scan podloga

je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

NAŠA PREPORUKA: 8 -10 tretmana, svaki tretman traje 40 minuta, a izvodi se 2-3 puta tjedno.

body scan podloga

Radiofrekvencija djeluje na principu elekromagnetskog polja, kontolirano zagrijava dermis i potkožno tkivo dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost pa su zato tretmani neinvazivni i vrlo ugodni.  U našem salonu dostupne su Vam vakumska, monopolarna, bipolarna, tripolarna i heksapolarna radiofrekvencija s dodatkom laserske zrake.

Naša heksapolarna radiofrekvenicja je inovativni model RF -a, jer sonda ima dodatak LASERSKE ZRAKE koja poboljšava i produbljuje djelovanje RF struje te vidljivo djeluje na proizvodnju kolagena i zatezanje kože. Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju. Kolagenu, naime, treba duže vrijeme da se obnovi do kraja, ali je zato efekat zatezanja dugotrajan.  Lasersko svjetlo uz to znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva.

Monopolarna RF djeluje naglašeno na topljenje masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva masti jer prodire dublje. Za dobivanje najboljih rezultata ponekad je potrebno kombinirati upotrebu monopolarne i heksapolarne RF s laserskom zrakom.

NAŠA PREPORUKA: 8 – 10 tretmana, 2 puta tjedno, svaki tretman traje 30 minuta. Najbolje kombinirati s limfnom drenažom kako bi se iz organizma odstranio višak tekućine te brže postigao željeni učinak.

body scan podloga

je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 40 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 60 stupnjeva zagrijavanjem 4 zone: ruku, trbuha i nogu a prema želji klijentice. Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Kompjuterski sistem osigurava regulaciju temperature fokusiranu na cijelo tijelo ili na ciljani dio. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

NAŠA PREPORUKA: 10 – 15 tretmana, 2 – 3 puta tjedno prema želji klijentice. Tretman traje 40 minuta. Radi što boljeg učinka preporučuje se kombinirati s body wrappingom (ovijanjem tijela u foliju).

body scan podloga

ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. Preporučuje se body wrapping kombinirati s termo dekom koja zagrijavanjem dodatno pospješuje djelovanje kreme i na taj način daje najbolje rezultate.

Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) , te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.

NAŠA PREPORUKA: 10 – 15 tretmana, 2 – 3 puta tjedno prema želji klijentice. Tretman traje 40 minuta.Radi što boljeg učinka preporučuje se kombinirati s termodekom.

body scan podloga

Vjerujemo da ste poželjeli takav tretman koji će na brz i efikasan način ukloniti masne naslage na trbuhu, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Nove tehnologije to nam danas i omogućuju upotrebom aparata za elektrostimulaciju mišića. Naš aparat za elektrostimulaciju najnovije generacije izaziva mišićne kontrakcije pomoću mikro struje koja zatim imitira elektrokemijske impulse potrebne našem živčanom sustavu. Mikro struja manje je intenzivna pa je uglavnom ispod čovjekovog praga percepcije te je klijent gotovo i ne osjeća. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne.

 • učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda
 • potiče mišiće na vibriranje i stezanje, što djeluje na razgradnju velike količine masnih stanica kako kod žena tako i kod muškaraca. Pogodan je za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka
 • idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka
 • poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu
 • oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.
 • učinkovit je kod podizanja grudi
 • Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove

Tretmani elektrostimulacije dati će Vam dodatnu energiju te motivirati za daljnje mršavljenje i oblikovanje tijela. NAŠA PREPORUKA: od 10-15 tretmana, 3 puta tjedno Za što bolji učinak pri mršavljenju i uklanjanju celulita najbolje kombinirati s ultrazvučnom kavitacijom, radiofrekvencijom tijela ili lipo laserom.