Slide background
VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA

Trajno uklonite masno tkivo

Jedan tretman 90 minuta

Jedina alternativa kirurškoj

zamrzavanjem

liposukciji

Slide background
RADIOFREKVENCIJA LICA
KOLAGEN MASKA S 24 KARATNIM ZLATOM
HIJALURONSKI SERUM S MATRIXYLOM 3000
KREMA S KAVIJAROM I BOTOX KREMA
Slide background
(IPL + RF)
RECITE STOP DLAČICAMA !
Najnovija metoda trajnog uklanjanja dlačica
Trajno uklanja sve boje dlačica
crne, smeđe, crvene, plave i sijede

body scan podloga

SECERNA PASTANa kožu očišćenu posebnim losionom nanosi se šećerni gel i to u smjeru suprotnom od rasta dlačica, a rukom ili posebnom gumiranom rastezljivom trakom dlačice se uklanjaju u istom smjeru u kojem rastu.

Smjer nanošenja i smjer čupanja dlačica pastom drugačiji su nego kod depiliranja običnim voskom, te upravo zbog toga nema neugodnih i ružnih prištića koji nastaju zbog urastanja dlačica u kožu. Iako depilacija traje nešto duže od obične, postupak je manje bolan a rezultati depiliranja traju duže. S vremenom dlačice postaju mekše i rjeđe, upravo zbog djelovanja mješavine prirodnih šećera i postepenog zatvaranja folikule u dubljem sloju kože.

body scan podloga

ELIGHT 1Zaboravite na neugodno i bolno uklanjanje dlačica! Možda ste isprobali svakojake metode kako bi se riješili dlačica, ali niste zadovoljni postignutim rezultatima. Veliki troškovi, urastanje dlačica ili pak upala korijena dlake problemi su koji muče mnoge žene i stoje na putu prekrasnoj glatkoj koži. Jedino rješenje koje će riješiti sve ove probleme je trajna depilacija. Zato Vam u našem kozmetičkom salonu nudimo novi potpuno neinvazivni tretman koji će zasigurno donijeti zadovoljavajuće rezultate. Radi se o novoj tehnologiji uklanjanja dlačica E-light aparatom. Iako su poznate i ostale metode uklanjanja dlačica problem je što svi aparati ne mogu ukloniti svijetle i sijede dlačice koje su manje pigmentirane, tj. uređaji ih ne mogu prepoznati. No ova nova E-light metoda djeluje na sve boje dlačica: smeđe, crne, crvene pa čak i one koje su vrlo svijetle ili u potpunosti bez pigmenta. Posebnost metode je u tome što kombinira IPL (intense puls light) i RF (radiofrekvenciju). Prvo se radi na zagrijavanju područja koje će biti podvrgnuti tretmanu kako bi se omogućio put radio frekvenciji koja će intenzivnom termalnom reakcijom uništiti sam korijen i na taj način spriječiti daljnje formiranje i izbijanje dlačice. Pri tome epidermis tj. površinski sloj kože ostaje u potpunosti netaknut. Dakle ako niste sigurni kako se riješiti neizbježnih problema koje prate san o lijepoj koži bez dlačica nekoliko tretmana E light depilacijom bi moglo biti upravo ono što Vam je potrebno i k tome rješenje je trajno. NAŠA PREPORUKA: 5 – 7 tretmana, svaka 3 -4 tjedna. Trajanje tretmana ovisi o području tretiranja, ukoliko se tretira manje područje npr. nadusnice tretman może potrajati samo nekoliko minuta, a u slučaju većeg područja poput nogu za tretman je potrebno i do sat vremena. Dan prije tretmana dlačice treba izbrijati britvicom, kožu nije poželjno tretirati kremama, losionima niti proizvodima za samotamnjenje. Kao nuspojava moguće je blago crvenilo kože koje će potpuno nestati u roku od 12 sati. Dlačice će ispasti u roku od tjedan dana. Nakon tretmana kožu ne izlagati suncu i izbjegavati solarije. E-light aparat koji koristimo u salonu osim trajnog uklanjanja dlačica nudi i brojne druge mogućnosti:

  • Uklanja pigmentaciju, pjege i staračke pjege
  • Pomlađuje lice: pospješuje stvaranje kolagena i vraća koži zdrav izgled. Koža je zategnutija, a lice podignuto.
  • Reducira i zaglađuje bore
  • Pojačava sjaj kože
  • Vaskularna terapija: uklanja vene, liječi crvenilo lica i ožiljke
  • Tretira akne/oštećenja od sunca

NAŠA PREPORUKA: svi ostali tretmani osim trajnog uklanjanja dlačica se izvode jednom tjedno