Slide background
VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA

Trajno uklonite masno tkivo

Jedan tretman 90 minuta

Jedina alternativa kirurškoj

zamrzavanjem

liposukciji

Slide background
RADIOFREKVENCIJA LICA
KOLAGEN MASKA S 24 KARATNIM ZLATOM
HIJALURONSKI SERUM S MATRIXYLOM 3000
KREMA S KAVIJAROM I BOTOX KREMA
Slide background
(IPL + RF)
RECITE STOP DLAČICAMA !
Najnovija metoda trajnog uklanjanja dlačica
Trajno uklanja sve boje dlačica
crne, smeđe, crvene, plave i sijede

body scan podloga

je nekirurška metoda kojom zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea. Njome se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vijeđe, a izraz lica postaje mlađi. Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica. Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja.

Prije tretmana radiofrekvencije koža lica se očisti te se nanese piling za lice. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Nakon toga se sa dvije sonde radi radiofrekvencija lica u trajanju od 20 minuta. Tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000.

Matrixyl 3000 je najnoviji i najinovativniji serum za zatezanje kože posebno pogodan za osobe starije od 30 godina. To je sljedeća generacija u inovaciji koja nadmašuje i sam hijaluron. Matrixyl 3000 je sinteza dva peptida koji zajedno posebno pospješuju stvaranje kolagena i elastina te regeneraciju kože, a efekat liftinga te svjež i mladenački izgled kože vidljivi su odmah nakon prvog tretmana.

NAŠA PREPORUKA: : 6 – 8 tretmana, u razmaku od tjedan dana

body scan podloga

Pogodna je za sve tipove kože, a njezine prednosti su mnogobrojne:

  • uklanja bore i učvršćuje kožu
  • pospješuje stvaranje kolagena, hidrataciju i elastičnost kože
  • uklanja tamne kolutove oko očiju, natečenost i umor lica
  • vraća mladenački izgled kože već nakon prvog tretmana

Tretman započinje čišćenjem lica te nanošenjem pilinga. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Nakon toga na lice se stavlja zlatna kolagen maska s 24 karatnim zlatom koja se skida nakon pola sata.Tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000.

NAŠA PREPORUKA: tretman se radi jednom mjesečno

body scan podloga

Pogodna je za sve tipove kože a koristi se prvenstveno za uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, pospješuje stvaranje kolagena, učvršćuje opuštenu kožu te joj vraća elasticitet.

Tretman započinje čišćenjem lica te nanošenjem pilinga. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Nakon toga se na tamne kolutove ispod očiju stavlja zlatna kolagen maska s 24 karatnim zlatom koja se skida nakon pola sata.Tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000.

NAŠA PREPORUKA: kod dubokih tamnih kolutova oko očiju tretman se radi jednom tjedno, u svim ostalim slučajevima po potrebi