Slide background
VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA

Trajno uklonite masno tkivo

Jedan tretman 90 minuta

Jedina alternativa kirurškoj

zamrzavanjem

liposukciji

Slide background
RADIOFREKVENCIJA LICA
KOLAGEN MASKA S 24 KARATNIM ZLATOM
HIJALURONSKI SERUM S MATRIXYLOM 3000
KREMA S KAVIJAROM I BOTOX KREMA
Slide background
(IPL + RF)
RECITE STOP DLAČICAMA !
Najnovija metoda trajnog uklanjanja dlačica
Trajno uklanja sve boje dlačica
crne, smeđe, crvene, plave i sijede

U centru grada u Ulica kneza Ljudevita Posavskog 36B smjestio se novootvoreni salon za mršavljenje i oblikovanje tijela ”Tajna ljepote” prilagođen potrebama moderne žene.

Uz ugodnu i toplu atmosferu salon je zamišljen kao Vaša mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obaveza i napornog tempa života.

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. Želja nam je da mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno.

Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti.

S ponosom ističemo da od samoga početka veliku pažnju polažemo na stalnu edukaciju kao i najnoviju aparaturu kako bismo Vam mogli ponuditi najučinkovitije tretmane u borbi protiv prekomjerne težine.

U našem salonu dostupni su Vam tretmani ultrazvučne kavitacije, laserske radiofrekvencije tijela, radiofrekvencije lica, limfne drenaže, diodnog lipo lasera, termo deke, body wrappinga te vakumske kriolipolize kao jedne od najvećih inovacija dugotrajnog uklanjanja masnih stanica.

Paleta programa i tretmana koje nudimo vrlo je široka i raznolika, na jednom mjestu možete obaviti kompletne tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela, kao i kozmetičke tretmane depilacije šećernom pastom, te najnovije E-LIGHT aparaturne tretmane dugotrajnog uklanjanja dlačica.

Opustite se i relaksirajte uz naše masaže, zablistajte uz anti-age tretmane pomlađivanja lica, a uspješno uklonite površinske pigmentacije izazvane suncem, melasme i staračke pjege, akne, kapilare, ožiljke te crvenilo na licu.

Uvjereni smo da ćete među tretmanima koje nudimo pronaći nešto što će i Vama uljepšati dan te Vas očekujemo s veseljem u našem salonu.